3. september - 2012

Kom forbi! Der er helt sikkert kage!

3. september - 2012

Dengang jeg var barn og trillede rundt på mine Bauer-rulleskøjter i Allerød, og alle mine veninder ville være hestehviskere og popsangere og stå i slikbutikken på M. D. Madsensvej, da tænkte jeg: Når jeg bliver voksen, vil jeg gerne bo i et hus på landet og sidde og tegne og have en masse dyr og nogle børn og en mand, der ligner Lucky Luke. (Ja, det var i dén prioriterede rækkefølge).

Klip til nutiden: Her sidder jeg på landet og tegner. Har to børn. So far so good, sticking to plan. Min mand… kunne muligvis ligne Lucky Luke, hvis man pustede Lucky Luke lidt op. En masse dyr. Hm. Jeg har i hvert fald en imbecil kat, der slæber en gevaldig masse mus indenfor. (Hvor han leger med dem, indtil han bliver træt af det, og de løber ind under køleskabet, hvor de lægger sig til at lugte, fordi de er døde af skræk…) Men jeg kunne jo have været lidt mere specifik omkring hvilke dyr, så den tager jeg på mig.

Men ikke så snart får vi kvinder, hvad vi ønsker os, før vi straks ønsker os noget andet! Og selvom det er rigtig skønt at sidde her og kigge ud over markerne og Østersøen om sommeren, så er det altså også en anelse kedeligt om vinteren. Og generelt er det bare rigtig svært at blive ved med at lyde super-entusiastisk, når man spørger sig selv: “Nå, har du lavet noget spændende i weekenden, Pernille?”

Jeg trænger til at komme lidt ud. Og tage mascara på hver dag. Og muligvis køre det lidt rundt i ansigtet. Og sidde sammen med dygtige mennesker, der laver noget krea, som jeg kan kopiere blive inspireret af. Og jeg savner Københaaaaaaaaaaaavn!!!

Derfor er jeg fra lige om lidt at finde i et kontorfællesskab lige bagved Christianshavns Torv. Det er muligvis ikke hver dag, jeg orker øresundstoget. Eller at tage mascara på. Men en 3-4 dage om ugen, regner jeg med. Og jeg glæder mig!

Christianshavns Torv, here I come. Fik jeg sagt, det var ved Christianshavns Torv???