21. december - 2012

Julepynt – Bell jars

21. december - 2012

Man tager en gris og spærrer den inde. Jeg har altid elsket bell jars. (Hedder det noget på dansk?) Nå, men denne her kunne man passende kalde fed gris fanget i vinglas og overhældt med sukker (Faktisk præcis som jeg føler mig 1. juledag). De er inspireret af denne utrolig fine blog, og de er rigtig sjove at lave, fordi man jo kan indespærre hvad som helst alt efter temperament og ondskabsfuldhed. Hjemme hos mig er der adgang forbudt for nisser (Jeg hader nisser! Næsten lige så hjerteligt som jeg hader klovne. Jeg synes begge dele er skideuhyggelige). Men jeg kunne godt finde på at lave en bell jar med en rædselsslagen lille møgnisse lukket inde med en frådende gepard. Eller en frådende klovn.

Disse er dog mere ovre i den traditionelle afdeling. Så kan de hænge der på grenene, mens ilden buldrer i brændeovnen og de artige, rødkindede børn konstant piller ved dem og plager om at få lov til at pille dyrene ud og æde sukkeret nyder synet af dem.