5. august - 2012

Hvem ka’ ?

5. august - 2012

Og det var så dén sommerferie! Tilbage på pinden og tilbage på bloggen! Dejligt.

Nu endte vejret jo med at arte sig nogenlunde til sidst, men der har da været et par høvlregnsdage indimellem, hvor vi fik brug for inspiration til husstandens mere underholdningskrævende beboere. Og her vil jeg gerne lige udbringe et halleluja for Ipad’en!

Og så bliver jeg simpelthen nødt til at dele min begejstring over nogle svenskere med jer: Toca Boca laver digitalt legetøj og apps til børn, og de har simpelthen nogle af de sjoveste apps, jeg har set længe! Dels er deres AD’ere og spiludviklere ferme til at kreere design, farver og illustrationer, der er skønne at se på, dels fungerer flere af apps’ene interaktivt med de rigtige omgivelser. Fx kan man i Toca Store lege butik med hinanden og i Toca Tea Party, kan man skænke op til tre personer (eller bamser), og så ellers slubre løs af kaffen og gnaske lagkage i sig.

Og når ungerne på den måde kan lege sammen over iPad’en og ikke bare sidder bevidstløse med snuden begravet i den, så føler man sig jo også lidt mindre som lorte-mor, der er spænet igennem hvor gærdet var totalt åbent og har stukket dem noget digitalt, så hun selv kunne begrave sig i Fifty Shades of Grey.

Og a propos ham Grey, så er der nye tiltag her på bloggen; Jeg er jo typen, der altid har en 3-7 bøger i gang samtidig, og når jeg nu alligevel læser alt det bras, så kan jeg jo godt lige tage og gi’ noget. Så som den opmærksomme follow’er har bemærket, er der kommet et lille billede af en bog ude i højre side. Når man klikker på den, kommer man hen til en anmeldelse af selvsamme bog. Den årvågne follow’er vil så OGSÅ bemærke, at der endnu ikke er nogen anmeldelse af “Tæskeholdet banker på”… Jeg har jo haft ferie, sagde jeg! Alt godt kommer til den der venter. Også Christian Grey. Så stäy sjuned, som vi siger i Sverige.

Og kom i øvrigt hjertens gerne med tips til andre gode apps til børn! Nu er det jo nærmest snart efterår, og man kan jo ikke lave kastanjedyr og kaste med visne blade på overskuds-reklame-måden hele tiden…