24. september - 2012

Hvad i alverden er det, jeg laver??

24. september - 2012

Når altså ikke jeg tyller hvidvin til receptioner eller leger med modellervoks? De fleste af mine venner og familie er faktisk stadig ikke ikke rigtig klar over, hvad det er for et mærkværdigt arbejde, jeg har. Dét der tegneri. Kan man leve af det??, spørger de. (Jo tak, det går faktisk ok. Hvis man ikke er storforbruger af Yvonne Koné tasker) Hvordan kan du bare sådan tegne?? spørger de. (Øhh… jeg har øvet mig? Og taget en uddannelse på noget der idag hedder noget fint medie-noget. Men dengang hed Den Grafiske Højskole. Et navn, der fik eleverne til at kalde den “Den Tragiske Møgskole”. Og fik alle andre til at tro, at man gik på et 6 ugers kartoffeltryk-kursus aktiveret af kommunen. Muligvis er det derfor, de har ændret navnet. Det var nu en dejlig skole alligevel.)

Hvordan får du dine opgaver? spørger de. (Jeg spammer informerer potentieller kunder om, hvor utrolig nødigt, de kan undvære mine ting i deres blad/bog/pamflet, indtil de er så trætte af at høre på mig så imponerede, at de hyrer mig).

Men det er muligvis nemmere at vise det, så here goes: