bell jars, DIY, fimo, julepynt

Julepynt – Bell jars

Man tager en gris og spærrer den inde. Jeg har altid elsket bell jars. (Hedder det noget på dansk?) Nå, men denne her kunne man passende kalde fed gris fanget i vinglas og overhældt med sukker (Faktisk præcis som jeg føler mig 1. juledag). De er inspireret af denne utrolig fine blog, og de er rigtig sjove at lave, fordi man jo kan indespærre hvad som helst alt efter temperament og ondskabsfuldhed. Hjemme hos mig er der adgang forbudt for nisser (Jeg hader nisser! Næsten lige så hjerteligt som jeg hader klovne. Jeg synes begge dele er skideuhyggelige). Men jeg kunne godt finde på at lave en bell jar med en rædselsslagen lille møgnisse lukket inde med en frådende gepard. Eller en frådende klovn.

Disse er dog mere ovre i den traditionelle afdeling. Så kan de hænge der på grenene, mens ilden buldrer i brændeovnen og de artige, rødkindede børn konstant piller ved dem og plager om at få lov til at pille dyrene ud og æde sukkeret nyder synet af dem.

belljars1

14 Comments

 1. Så fint, så fint. Især den med den lille ræv :-)

  • Tak. Hvorfor læser jeg det som “Den med den lille røv”?? Det må være min ubevidste, dårlige samvittighed over alt det slik, jeg alligevel har fået kylet indenbords her i december…

 2. De’ fandme fede!

 3. Så fint. Tror ikke det er realistisk i år, men de kan vel laves til næste år hvis ikke jorden altså går under i aften;-) God jul og godt nytår

  • Det gør den sgu nok ikke, er det ikke allerede imorgen i Australien? Men ok – hvis jeg kun havde et par timer tilbage at leve i ville jeg nok også finde på noget andet at lave. Trods alt :-)

 4. Hold nu op hvor er de bare skønne… sådan nogen må jeg da lave en dag! Op på loftet og rode i ungernes gamle legetøj!!
  God jul til dig Pernille og tak for skøn inspiration : )

  • I lige måde, Jette :-) Det er altid dejligt og inspirerende at kigge forbi din blog! Og ja, afsted med dig op på hovedet i kasserne…!

 5. Nøj, de er fine! Tror lige jeg venter et par år, dog. Det ville medføre hysterisk anfald fra 2-årig, hvis jeg nupper hans dyr og legomænd og spærrer dem inde! Lige såvel, som at han ikke kan se pointen i, at julepynt er PYNT og hverken kasteskyts eller legetøj :)

  • Haha. Julekasteskyts er også stærkt underrepræsenteret i boligbladene. Måske du har fundet en niche?

 6. De er fantastiske!! :-) Tak for insp. Og glædelig jul 😉

 7. Tak i lige måde :-) Glæder mig SÅ meget til vores 2013-planer :-)

 8. Giiiiisp – hvorfor opdager jeg først dem her, nu hvor vi lige er kravlet om på den anden side af jul?! Pernille, de er jo simpelthen så fine! :-) SÅ FINE!! De skal allerøverst på min to-do-liste for jul 2014. Glædelig bagjul og godt nytår. Kh Mette

  • Taaaak :-) Og ja, er det ikke skønt at have en 12 meter lang to do liste for 2014 allerede inden 2013 er forbi? Der er dog en daglig diskussion herhjemme med 6-årig om hvorvidt bambi-unge skal reddes ud af glasklokken, så den kan lege eller skal forblive i sit fængsel… Men indtil videre må den nøjes med at kigge længselsfuldt ud… hehe!

Leave a Reply