tegning

Salig fred…

Jeg pendler til København, og meget kan man sige om den tur, men der er altid god underholdning. Forleden så programmet sådan her ud:

Folk og deres mobiltelefoner i togetMens det oppe i mit hoved mere så sådan her ud:

Pernille Mühlbach tegner mobiltelefoni i toget

5 Comments

  1. Høhø, det der tror jeg vi er mange der kender.
    Privatlivets fred er ikke hvad det har været!

    Stik noget musik i ørerne. Det lukker knævren ude.

  2. Jep, gør jeg også indimellem. Men nogle gange vil man bare have freeeeeeed :-) Andre gange kan det være lærerigt. Som da ham den unge fyr forleden underholdt hele kupéen med, at han snart skulle i retten for et røveri, og hvilke tips han havde til ham i den anden ende af røret, der også have været inde og sidde et par gange…

  3. Hahaha – har først fået læst denne nu. Ja, det kan jeg godt genkende det dér. Det er utroligt hvad folk sladrer om i offentlighed… ;-D

  4. Ja, hvis man er i humør til det, kan det være hele billetten værd :-)

  5. Hahhaaa…tror sgu jeg elsker dig…bare en lille smule ! :-)

Leave a Reply